Over ons

Met ons bedrijf AP audiovisuele producties verzorgen wij al meer dan 15 jaar, tot tevredenheid van onze klanten, allerlei evenementen op diverse locaties. Met het AP mediacenter en zaal Toon willen we de lat nog iets hoger leggen en ook zelf de locatie aanbieden voor uw evenement.
Van webinars in onze eigen studio, over repetitieruimte voor bands,
tot compleet uitgeruste aula voor uitvaartplechtigheden,
we staan met de glimlach voor u klaar.


Onszelf promoten is niet makkelijk, maar we noemen graag enkele eigenschappen die bij onze klanten herhaaldelijk naar voren komen.
Zij zijn tevreden dat onze producties "gewoon wérken" , dat we rustig en zorgvuldig tewerk gaan en dat we elke keer weer flexibel meedenken naar een nieuwe oplossing.


Toen de locatie van de voormalige "Garage Van den Bosch" vrij kwam, twijfelden we niet lang om deze gebouwen weer een bestemming te geven. Onze klanten vroegen immers al een tijdje naar een eigen locatie voor webinars. Repetitieruimtes in Vlaanderen verdwenen in die periode langzaamaan en er kwam meer vraag naar technisch uitgeruste ruimtes voor burgerlijke uitvaartplechtigheden. We zijn fier om op al deze noden een antwoord te kunnen bieden