Services

Onze troeven

Bereikbaarheid

Ervaring en materiaal

Uw welbevinden

Wij bieden gratis parkeerplaats aan tientallen auto's op onze twee parkings die aansluiten aan het mediacenter. Geen parkeerstress dus. We hebben zowel een volledig verharde parking als een parkeerterrein in het groen. We liggen centraal in Vlaanderen op slechts 13 minuten van de E313.

Onze jarenlange ervaring in de audiovisuele sector en de materialen die we met ons bedrijf AP audiovisuele producties in huis hebben, resulteren in een uiterst dynamisch pallet aan ondersteuning voor uw evenement in ons AP mediacenter.

Omdat het lichaam genoeg brandstof nodig heeft voorzien we een aanbod aan koude en warme dranken. Er zijn enkele broodjeszaken op wandelafstand en mits bestellen op voorhand kunnen er ook warme maaltijden voorzien worden, dankzij de goede samenwerking met een lokale, betrouwbare en smaakvolle cateraar.

We vinden het ontzettend belangrijk dat u zich goed voelt bij ons. Daar hebben we dan ook hard op ingezet met een gloednieuwe klimatisatie unit die zorgt voor de juiste temperatuur en verse lucht voor iedereen. Er is veel daglicht in onze zaal (desgewenst kan deze verduisterd worden). Tot slot zijn we gelegen op het platteland, wat rust brengt wanneer nodig.

zaal Toon


Onze zaal Toon leent zich perfect voor lezingen, cultuur, uitvaartplechtigheden. In auditorium opstelling is er plaats voor 120 stoelen.  Krachtige projectie en een zuiver afgestelde geluidsinstallatie zijn aanwezig. De zaal heeft vier muren: een witte muur perfect voor projectie, een rustieke muur met houtpatroon, een volledige zijde in discreet glas voor aangenaam daglicht en een korte wand met spiegels. Dat laatste is dan weer interessant bij gebruik als repetitieruimte. Onze zaal is uitgerust met een gloednieuw klimatisatie systeem. Er is airco die het hele jaar door een aangename binnentemperatuur oplevert. Maar wat zeker ook belangrijk is; het ventilatie systeem dat onze zaal continu van verse lucht voorziet, ook bij maximale bezetting. Zo garanderen we een gezonde omgeving en continu oplettendheid van de gasten.

vergaderruimte


-

keuken


In onze keuken kan je terecht voor koude en warme dranken, versnaperingen en het opwarmen van maaltijden.
Zowel spoelbak als vaatwasser zijn voorzien.

kom tot rust
in de omliggende natuur

Achter onze groene parking bevindt zich een stukje natuur waar u even aangenaam kan verpozen tussen de fruitbomen.
Of geniet van een kleine wandeling in de streek; binnen enkele minuten begeeft u zich tussen de uitgestrekte weilanden, of geniet u van de rust die op de oevers van de Nete te vinden is.